Winacties

Actie 1 – brandende vragen

Diverse experts delen tijdens de Dag van de Vrouwenzorg hun ervaringen en natuurlijk beantwoorden ze óók jullie brandende vragen. Daarom vragen wij jou:

Waar lig jij ’s nachts van wakker? Welke vraagstukken kom je in de praktijk tegen? Welke casus is je altijd bijgebleven? Kortom: welke vraag zou jij willen stellen aan de vrouwenzorg experts tijdens de Dag van de Vrouwenzorg? 

Mail jouw vraag naar medical@titushealthcare.nl. Wij verloten drie gratis tickets onder de inzendingen!

Actie 2 – deel je onderzoek of project

Tijdens de Dag van de Vrouwenzorg krijg je de kans om onderzoeken, projecten of klinische verbeteringen in de praktijk te delen met collega’s. Onderwerpen mogen uiteenlopen, zo lang het te maken heeft met de gezondheidszorg voor vrouwen. De geselecteerde inzendingen zullen tijdens de Dag van Vrouwenzorg een plekje krijgen op het symposium in de vorm van een poster. De beste poster ontvangt de Dag van de Vrouwendag Poster Prijs. Dus heb jij kennis die je graag met je collega’s wil delen? Meld dan snel je samenvatting per mail aan: medical@titushealthcare.nl. Inzenden is mogelijk tot 1 april 2023.

De samenvatting is maximaal 400 woorden en is opgebouwd uit de volgende onderdelen: achtergrond/introductie, doel, werkwijze, resultaten en conclusie. Als je samenvatting wordt geselecteerd, zal je op een later moment meer instructies ontvangen over het format van de poster.