Op donderdag 1 juni 2023 organiseert Titus Health Care de allereerste Dag van de Vrouwenzorg! Het thema van de Dag van de Vrouwenzorg is: een tikkeltje anders. Een thema dat past bij Titus Health Care omdat wij dingen graag nét even anders aanpakken. Met een spetterende opening, inspirerende onderwerpen verpakt in een interactief jasje en een daverende afsluiting zal deze dag je volledig inpakken.

Van tevoren kan je je inschrijven voor ‘skillslabs’, waarin je getraind kan worden in het plaatsen van spiralen en/of het implantatiestaafje. Verder kan je op de dag zelf kiezen waar je zin in heb! Er zullen steeds meerdere parallelsessies tegelijk zijn. Hiervoor hoef je je niet van tevoren op te geven. Je kan de dag dus helemaal naar eigen wens invullen. Bekijk hier het complete programma.

Tot slot zijn er ook mogelijkheden tot het ontmoeten van mede-zorgverleners en er is een inspirerende informatiemarkt.

En last but not least: geest en lichaam werken samen dus er zal voldoende overheerlijk gezond én tongstrelend eten aanwezig zijn.

Meld je nu aan!

In het bestelformulier kan je direct een skillslab naar keuze aangeven, zodat je plek gereserveerd is.

INSCHRIJVEN
Annuleringsbeleid: tot 1 mei 2023 ontvang je 100% van het inschrijfgeld retour. Bij annulering vanaf 1 mei t/m 10 mei, ontvang je 50% van het inschrijfgeld retour. Bij annulering na 10 mei is restitutie van het inschrijfgeld helaas niet mogelijk.

De locatie

De Fabrique, Westkanaaldijk 7 in Utrecht

De locatie is goed bereikbaar, ook met het OV. Er zijn voldoende parkeerplekken en oplaadpunten. Voor praktische informatie en routebeschrijving, klik hier:

Vragen?

Heb je vragen, neem gerust contact met ons op. Je mag bellen, e-mailen of zelfs whatsappen.

Alle contactopties vind je hier:

CONTACT