Informatiemarkt

Samen sterk

Samenwerking tussen zorgverleners is essentieel om de juiste zorg op de juiste plek aan te bieden, wachttijden te verkorten en kosten te verlagen. Politiek, zorgverzekeraars en ziekenhuizen verwachten dan ook veel van samenwerking tussen zorgaanbieders, zoals ook naar voren komt in het Integraal zorgakkoord. Tijdens de informatiemarkt ontmoeten gynaecologen, verloskundigen, physician assistants, abortusartsen en verpleegkundig specialisten elkaar. Want samen sta je sterk!

Deelnemers informatiemarkt

Titus Health Care

Natuurlijk kan Titus Health Care niet ontbreken op de informatiemarkt. Je kan hier de hele dag terecht voor vragen rondom de Dag van de Vrouwenzorg. En natuurlijk kan je ook gelijk een stapeltje nieuwe folders of een nieuw demonstratiemodel meepakken!

VerlosMoeder

Djanifa da Conceicao is de VerlosMoeder. Met haar platform wil ze ouders en vrouwen van alle achtergronden motiveren, inspireren en meer kennis geven over zwangerschap en baby’s. Via haar Diversity Art Line in samenwerking met Atelier Mayura draagt ze bij aan een meer diverse representatie.

Vrouwen Medisch Centrum

Vrouwen Medisch Centrum in Den Bosch biedt hulp bij ongewenste zwangerschap. In een veilige omgeving staan zij vrouwen bij in het traject van een zwangerschapsafbreking. Van besluitvorming, abortus tot en met de nazorg. Ook voor anticonceptieadvies kunnen vrouwen hier terecht.

Karmenta

Karmenta is een specialistische praktijk voor gynaecologie en urologie in Schijndel en Heesch. Ontmoet Liesanne Bouwma, gynaecoloog en oprichter van Karmenta op de informatiemarkt.

Curilion

Curilion vrouwenkliniek in Haarlem is een zelfstandig medisch specialistisch behandelcentrum op het gebied van gynaecologie, urogynaecologie, echoscopie, en seksuologie. Maak kennis met gynaecoloog en oprichter Manon Kerkhof en haar boek Ook leuke meisjes worden vijftig.

Suresy

Suresy levert diverse gezondheidstesten voor thuis. Van soatesten tot vitaminetesten, allergietesten en virusinfectietesten. De soatesten van Suresy zijn verkrijgbaar via het Anticonceptieportaal en de webshop van Titus Health Care.

Apotheek Haaswijk

Tijdens de pauze ontmoet je de apotheker achter het Anticonceptieportaal: Michiel Grijsen. Heb je vragen over het Anticonceptieportaal, heb je suggesties of ben je gewoon benieuwd met wie je nu eigenlijk altijd contact hebt? Loop langs bij Apotheek Haaswijk!

Verloskundedesign Perspekt

Verloskundedesign Perspekt: voor verloskundige designs & centering activiteiten. Van prachtige illustraties van de 15 baringshoudingen tot de eerste Centering Pregnancy werkvorm over anticonceptie.

Vrouw&klinieken

Vrouw&klinieken is een zelfstandig integraal behandelcentrum. Vrouwen zijn anders dan mannen. Klachten en het ziektebeelden zijn bij vrouwen dan ook doorgaans anders dan bij mannen. Vrouw&klinieken biedt daarom specialistische vrouwenzorg.

Epione

Kliniek Epione in Amsterdam is een Centrum voor Seksuele Gezondheidszorg. Epione biedt abortuszorg maar vrouwen kunnen er ook terecht voor anticonceptie en soa-onderzoek. Alle onderdelen van seksuele gezondheid komen aan bod: van een luisterend oor tot advies, van behandeling tot nazorg.

Ellesie

Ellesie is een kleinschalige vrouwenkliniek, gespecialiseerd in alle problemen rondom de cyclus. Denk aan hevig bloedverlies, de menopauze, anticonceptieproblemen of een afwijkend uitstrijkje. Vanaf de eerste menstruatie tot in de late overgang kunnen vrouwen terecht in Gorinchem of Boxmeer.

Acibadem

ACIBADEM International Medical Center in Amsterdam biedt meerdere specialismen onder één dak. Op de afdeling Gynaecologie kunnen vrouwen terecht voor diverse gynaecologische problemen. In het behandelplan wordt ook leefstijl meegenomen. Als opereren nodig is, is dit ook mogelijk bij Acibadem.

Letter Junkie

Remke van Letter Junkie maakt de mooiste lettering. Op de Dag van de Vrouwenzorg kan je jouw goodiebag door Remke laten personaliseren!

remke