Skillslabs

Tijdens de Dag van de Vrouwenzorg kan je verspreid over de dag op vier momenten je handen uit de mouwen steken tijdens de skillslabs! Voor de skillslabs dien je je in te schrijven via het formulier in de webshop.

skillslab
training2
11.35 – 12.20 uur

Skillslab plaatsen/verwijderen implantatiestaafje

Wil je alles te weten komen over het implantatiestaafje en oefenen met het plaatsen en verwijderen? Schrijf je dan in voor dit skillslab. Dit skillslab is een parallelsessie en vindt tegelijkertijd plaats met de sessies over anticonceptie en seksualiteit.

12.25 – 13.10 uur

Skillslab spiralen plaatsen voor gevorderden

Plaats je spiralen? Schrijf je dan zeker in voor het skillslab spiralen plaatsen voor gevorderden. Er komen veel handige tips en tricks aan bod en je kunt ervaringen met collega’s uitwisselen. Dit skillslab is een parallelsessie en vindt tegelijkertijd plaats met de sessies over ongeplande zwangerschap en cyclus & leefstijl.

14.00 – 14.45 uur

Skillslab plaatsen/verwijderen implantatiestaafje

Wil je alles te weten komen over het implantatiestaafje en oefenen met het plaatsen en verwijderen? Schrijf je dan in voor dit skillslab. Dit skillslab is een parallelsessie en vindt tegelijkertijd plaats met de sessies bekkenbodem en soa’s.

14.50 – 15.35 uur

Skillslab spiralen plaatsen

Overweeg je of ben je van plan om spiralen te gaan plaatsen en vind je het leuk om alvast kennis te maken met de insertietechnieken? Dan ben je bij het skillslab spiralen plaatsen aan het goede adres. Dit skillslab is een parallelsessie en vindt tegelijkertijd plaats met de sessies over tuchtrecht in de verloskunde en sociale verloskunde en preconceptie.